KERRO IDEASI, ME AUTAMME TOTEUTTAMAAN SEN

Kun tarvitset ratkaisuja, näkemyksiä ja innovaatioita äärimmäisen vaativaan tuotekehitykseen, teknologiayritykset Defour Oy ja RCPSW Oy vastaavat haasteeseen. Kahden yrityksen kumppanuus mahdollistaa palvelut, joissa taivaskaan ei ole rajana. Vielä kertaakaan ei ole tarvinnut sanoa, ettei ideaa pystytä toteuttamaan. Kaikki on aina tehty.

Vaativaa tuotekehitystä ja tuotannollistamista mekaniikkaa, elektroniikkaa, ohjelmistoja ja laitekokoonpanoa toteuttavat Defour ja RCPSW mahdollistavat tiiviillä yhteistyöllään tehokkaan ja asiakasystävällisen toimintamallin. Sen sijaan, että yrityksemme kilpailisivat samoista asiakkuuksista, ratkaisemme yhdessä asiakkaiden liiketoiminnan kasvun edellyttämät tuotekehityksen ja tuotannon haasteet.

Tavoitteenamme on tehdä ideoista totta sekä toteuttaa asiat paremmin, helpommin ja tuottavammin. Meitä vie eteenpäin intohimo kehittää uusia asioita, joita ei ole vielä keksitty sekä ratkaista ongelmia, joita muut eivät osaa. Olemme saaneet olla mukana kehittämässä upeita menestystarinoita ja toimineet yritysten ideoiden toteuttajina uskomattomissa projekteissa.

Asiakkaitamme ovat tuotteita ja järjestelmiä kehittävät kaikenkokoiset yritykset huippuosaamista vaativilta toimialoilta, kuten turvallisuusteknologia sekä terveydenhuolto-, diagnostiikka- ja lääketeollisuus. Yhteistä näiden yritysten tuotekehitykselle on korkean tason teknologia, ohjelmisto-osaaminen sekä teollisen muotoilun ymmärtäminen.

Asiakas edellä

Projektista riippumatta keskiössä on aina asiakas ja asiakkaan tarve. Kahden yrityksen yhteistyöllä voimme tarjota ketterästi suuren yrityksen hyödyt. Tiimistämme löytyy varmasti juuri se oikea asiantuntija kuhunkin projektiin, päätöksentekoprosessimme on nopeaa sekä toimintatapamme joustavaa.

Meille tuotekehitys ei ole irrallinen, tuotteen luomiseen keskittyvä projekti, vaan mukana kulkee jatkuvasti ajatus kokonaisuudesta, johon kuuluu myös tuotannon ja sen kasvattamisen vaatimukset. Tuotekustannukset ja tuotantokelpoisuus on mahdollista optimoida ketterästi samanaikaisesti, kun tuotetta ja sen valmistettavuutta suunnitellaan ja testataan.

Pystymme miettimään ansaintamalleja asiakkaan bisnesmallin mukaisesti ja olemme valmiita auttamaan asiakasta liiketoiminnan rakentamisessa ja kasvattamisessa.

  • Vahvuutemme isoihin toimijoihin verrattuna on siinä, että hankkeen käynnistämiseksi ei tarvita suuria alkuresursseja. Teemme vain välttämättömän. Hanke aloitetaan sopeutettuna niihin resursseihin, jotka asiakkaalla on sillä hetkellä käytettävissä. Sopeuttaminen on käynnissä koko ajan, ja kun hanke kasvaa ja riskit poistuvat, voidaan siihen satsata enemmän, kuvailee Defourin toimitusjohtaja Petri Perälä.

Asiakasprojekteissamme vaitiolovelvollisuus sekä vankkumaton luottamus on tärkeässä roolissa. Asiakassuhde ja asiakkaan tuotteen ehdoton suojaaminen on toimintamme kulmakivi.

  • Asiakkuudet eivät päädy julkisuuteen eikä tekemistämme projekteista löydy julkisia referenssilistoja. Meille on kunnia-asia toimia luotettavana taustavoimana, yritysten menestystarinoiden mahdollistajana. Tehtävänämme on tehdä kaikki se työ, mikä näkyy asiakkaalle, mutta ei koskaan ulospäin, sanoo RCPSW:n toimitusjohtaja Turkka Laakkio.

Onnistuneet projektit ja horjumaton luottamussuhde synnyttää myös uusia asiakkuuksia. Suurin osa projekteista tulee suosittelujen kautta. Meitä on kuvattu can do -porukkana, joka pystyy tekemään ideoista toteutus- ja tuotantokelpoisia tuotteita. Asiakastyytyväisyys kertoo omalta osaltaan tarinaa osaamisestamme.

Vastaus kysymykseen, mikä erottaa Defourin ja RCPSW:n kilpailijoista on ehkä korkealentoinen, mutta niin ovat myös toteuttamamme projektit ideasta käytäntöön. Meillä on yhdessä tarjota maailmanluokan tiimi, terve täydellisyyden tavoittelu sekä ennen kaikkea no limits -asenne. Meille mikään ei ole mahdotonta.