Kumppani vaativaan tuotekehitykseen

Tuotekehityspalvelut

Kun yritykset, organisaatiot tai tuotantolaitokset tarvitsevat korkealaatuista tuotekehitystä, on Defour varma valinta yhteistyökumppaniksi. Tarjoamme erittäin monipuoliset, asiantuntijatasoiset tuotekehityspalvelut vaativillekin aloille. Olemme työskennelleet muun muassa lääketeollisuuden, terveydenhoitoalan sekä turvallisuusteknologian tuotekehitysprojektien parissa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Vahvuuksiamme ovat palvelumme helppous asiakkaalle sekä kehittämämme tehokas toimintamalli, joka mahdollistaa nopean ja taloudellisen tuotekehitysprosessin. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tuotekehityspalvelut aina ideoinnista konseptointiin ja prototyypeistä tuotantoon asti. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä mikäli haluaisit kuulla, mitä voimme sinulle tuotekehityksen saralla tarjota.

Tuotekehitys asiakkaan tarpeiden mukaan

Tuotekehitys lähtee aina asiakasyrityksemme tarpeista ja toiveista. Voimme räätälöidä tarjoamamme tuotekehityspalvelut kattamaan juuri ne osa-alueet, joihin asiakas kaipaa apuamme. Tuotekehityspalvelumme sisältävät useita eri elementtejä kolmen eri pääkategorian alla, jotka ovat

  • suunnittelupalvelut
  • muotoilu- ja käytettävyyssuunnittelu
  • tuotannollistaminen

Kaiken kaikkiaan pystymme ja haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti ja auttaa heitä tuottamalla lisäarvoa hankkeen sisältöön. Suurimpana etuna asiakasyritystemme kannalta näemme yhteistyön helppouden; asiakkaamme voivat jättää tuotekehitysprojektin huoletta vastuullemme ja keskittyä itse liiketoimintansa pyörittämiseen. Vuosien kokemus, erittäin vahva ammattitaito sekä lukuisat toteutetut tuotekehitysprojektit toimivat parhaana vakuutena yhteistyön sujuvuudesta.

Monipuoliset suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelumme kattavat laaja-alaisesti tuotekehityksen eri osa-alueita. Suunnittelupalveluiden sisältöön kuuluvat olennaisena osana tuotetestaus, verifiointi, valmistettavuuden optimointi, erilaiset tuotannon ohjeet, kokoonpano-ohjeet, tuotantolaitteet sekä tuotannon apuvälineet kuten esimerkiksi jigit ja työkalut.

Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös elektroniikkasuunnittelu ja ohjelmistokehitys sekä elektroniikan valmistus. Näiden osaamisalueiden osalta olemme partneroituneet strategisten kumppaneidemme kanssa, jotka tuovat vahvistusta omaan ammattitaitoomme. Teemme yhteistyötä sekä kotimaisten että kansainvälisten asiantuntijayritysten kanssa.

Muotoilu ja käytettävyys tärkeässä roolissa

Teollinen muotoilu, ergonomia ja käytettävyyssuunnittelu ovat myös tuotekehityspalveluidemme tärkeitä osa-alueita. Käytettävyys on avainasemassa erityisesti niillä toimialoilla, joiden parissa eniten työskentelemme. Oma osaamisemme keskittyy edellä mainittujen osa-alueiden oikea-aikaiseen ratkaisemiseen yhdessä tuotteen muun suunnittelun lomassa. Näin saamme tuotteen konseptin mahdollisimman valmiiksi ennen ensimmäisen prototyypin valmistamista. Jatkossa muotoilusuunnittelumme tuottaa ulkoasun visuaalisen viimeistelyn, värit, pinnanlaatumääritykset ja tuotegrafiikat.

Modernit työkalut laadukkaaseen tuotesuunnitteluun

Laadukkaat tuotekehityspalvelut vaativat suunnittelutyökaluilta paljon. Suunnittelutyökaluina käytämme vahvasti 3D-teknologiaa, jonka avulla pystytään havainnollistamaan laitteen toimintaa, valmistettavuutta ja kokoonpanohierarkiaa. Käytössämme ovat nykyaikaiset CAD-ohjelmistot, PDM-tuotetietojärjestelmät ja versiohallinta. Hyödynnämme virtuaalimalleja erilaisten tuote- ja tuotantoanimaatioiden luomisessa; tuoteanimaatio on hyödyllinen työkalu muun muassa konseptiesitysten ja tuotanto-ohjeiden havainnollistamiseen.

Täyden palvelun tuotekehityskumppani

Defour on varteenotettava yhteistyökumppani silloin, kun haetaan laadukasta ja toimivaa tuotekehityspalvelua. Me tarjoamme asiakasyrityksillemme kaiken tarvittavan tuotekehitykseen, tuotetestaukseen ja teollistamiseen. Suunnittelumme on erittäin asiantuntevaa ja perustuu kokemukseen, ammattitaitoon ja testaukseen. Lisäksi kattava yhteistyökumppaniverkosto sekä Suomessa että kansainvälisesti takaa sen, että käytössämme on aina huippuosaamista ja tuotekehityspalvelut voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tasolla. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja autamme sinua ja organisaatiotasi löytämään sopivimmat ratkaisut tuotekehitykseen.