Tuotteistamisen ja tuotekehityksen kumppani yrityksille

Suunnittelutiimissämme on hyvä yhdistelmä kokemusta ja nuoruuden innokkuutta. Tiimimme keskittyy suunnittelutyössään asiakkaan toiveisiin ja vaatimuksiin sekä tuotteen loppukäyttäjiin. Näin tuotekehitys saadaan sidottua osaksi toimivaa arkea vaativissakin olosuhteissa - ja tuotteesta on käyttäjälleen huomattavaa hyötyä.

Tekemisemme ja työn tulokset perustuvat hyvin toimivaan tiimityöskentelyyn ja kykyyn tehdä yhteistyötä asiakkaan oman organisaation ja muiden projektin toimijoiden kesken.

Kun tarvitset ratkaisuja, näkemyksiä ja innovaatioita äärimmäisen vaativaan tuotekehitykseen, olemme oikea kumppani yrityksellesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteistyöllä kansainvälisille markkinoille – Turn Dreams into Devices 

Vaativaa tuotekehitystä ja tuotannollistamista – mekaniikkaa, elektroniikkaa, ohjelmistoja ja laitekokoonpanoa toteuttavat Defour ja RCP Software mahdollistavat tiiviillä yhteistyöllään tehokkaan ja asiakasystävällisen toimintamallin. Sen sijaan, että yrityksemme kilpailisivat samoista asiakkuuksista, ratkaisemme yhdessä asiakkaiden liiketoiminnan kasvun edellyttämät tuotekehityksen ja tuotannon haasteet.

Yhdessä teknologiayritys RCP Software Oy:n kanssa vastaamme haasteeseen ideasi toteuttamiselle. Kahden yrityksen kumppanuus mahdollistaa palvelut, joissa taivaskaan ei ole rajana. Vielä kertaakaan ei ole tarvinnut sanoa, ettei ideaa pystytä toteuttamaan. Kaikki on aina tehty.

Tavoitteenamme on tehdä ideoista totta sekä toteuttaa asiat paremmin, helpommin ja tuottavammin. Meitä vie eteenpäin intohimo kehittää uusia asioita, joita ei ole vielä keksitty sekä ratkaista ongelmia, joita muut eivät osaa. Olemme saaneet olla mukana kehittämässä upeita menestystarinoita ja toimineet yritysten ideoiden toteuttajina uskomattomissa projekteissa.

Vastaus kysymykseen, mikä erottaa Defourin ja RCP Softwaren kilpailijoista on ehkä korkealentoinen, mutta niin ovat myös toteuttamamme projektit ideasta käytäntöön. Meillä on yhdessä tarjota maailmanluokan tiimi, terve täydellisyyden tavoittelu sekä ennen kaikkea asenne. Meille mikään ei ole mahdotonta.

Onnistunut tuotekehitysprojekti 

Dream Devices-tiimi pystyy toteuttamaan haasteellisimmankin tuotekehitysprojektin end-to-end-prosessimme avulla. Meillä on kokemusta monilta eri toimialoilta, joilta pystymme tuomaan ainutlaatuisia menetelmiä sekä soveltamaan niitä tuotekehitys- ja tuotannollistamishankkeisiin.

 

Olemme kumppanisi tuotekehityksessä ja autamme pääsemään markkinoille nopeammin. Integroimalla suunnittelun ja valmistuksen löydämme sopivat toimintamallit, joilla lyhennetään Time to Market-vaihetta. Monesti investoinnin kannattavuus kulkee käsi kädessä projektin keston kanssa.

 

Otamme heti projektin alusta lähtien huomioon kokonaisuuden ja osaamme siitä pilkkoa parhaat mahdolliset tekniset ratkaisut, jotta kokonaisuus saadaan toteutettua ketterästi. Lisäksi huomioimme valmistukseen liittyvät regulaatiot ja dokumentointivaatimukset jo suunnitteluvaiheessa, jolloin tuotannon alkaessa säästetään aikaa ja rahaa.