Muotti- ja komponenttimyynti

Ruiskuvalukone omassa tuotantolaboratoriossa

Ruiskuvalukoneemme mahdollistaa tuotekehityshankkeen ketterän edistymisen ja sen integroitumisen tuotannon aloitukseen, kun komponenttien koe-erät on mahdollista valmistaa omassa tuotannossa. Tällainen siirtymämalli tuotesuunnittelusta tuotantoon nopeuttaa varsinaisen tuotannon aloitusta ja edistää suunnittelun laatua.

Uusi palvelumme mahdollistaa myös erilaiset tuotekehitykseen liittyvät raaka-ainetestit. Etenkin projekteissa, joissa komponentit valmistetaan asiakkaan omasta raaka-ainesekoituksesta, koeajot on mahdollista tehdä osana projektia. Kun koeajoa on mahdollisuus seurata paikan päällä, niin samalla on nopeampaa tehdä ensimmäiset havainnot sekä suunnitella ja toteuttaa tarvittavat parannukset.

 

Katso omassa tuotannossamme olevien Sumitomo DEMAG ruiskuvalukoneiden esittelyvideo.

Tuotetiedot

No file selected
No file selected
hCaptcha

 

Suunnittelusta valmistukseen tyyppisen tekemisen lisäksi tarjoamme muotteja ja komponentteja myös asiakkaan omiin suunnitelmiin perustuen. Pystymme toimittamaan laadukkaita komponentteja kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla aikatalululla.
Toimintatapamme mahdollistaa myös pienemmät tuotantomäärät.

Suunnitteluyrityksenä meillä on osaamista monenlaisista tuotteista ja niiden valmistamisesta. Käyttö- ja olosuhdevaatimukset ovat avainasemassa oikeaa materiaalia valittaessa, tässä voimme auttaa!

Täytä yhteydenottolomake niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen sales@defour.fi.

Ergostick on Defourin kehittämä ergonominen liukuestenasta kyynärsauvaan.