Tuotesuunnittelu ja 3D-suunnittelu

Onnistuneen tuotesuunnittelun tunnusmerkkejä ovat toiminnallisuus, käyttömukavuus ja käytännön tuoma hyöty, turvallisuus, valmistuksen laatu ja ekologisuus.

 

Defour Oy on pitkän linjan tuotesuunnittelun osaaja. Defour Oy tarjoaa turkulaista suunnitteluosaamista koko Suomessa. Tuotesuunnittelutiimissämme yhdistyvät vankka kokemus ja nuoruuden innokkuus. Suunnittelumme lähtökohtana on aina sekä asiakkaan että loppukäyttäjän tarpeet. Toimimme vaativienkin tuotekonseptien suunnittelussa luotettavana kumppanina. Toteutamme suunnitteluprosessin kokonaisvaltaisesti alkuvisiosta valmistusratkaisuun.

 

Tuotesuunnittelussa huomioimme myös tuotteen tuotannollistamisen. Toimintamallimme avulla yhteistyömme asiakasyrityksen kanssa on tehokasta, toimivaa ja sujuvaa. Suunnittelumme auttaa asiakastamme tuotekehityksen ja tuotannon haasteissa.

 

Tehokasta tuotesuunnittelua

Suunnitteluvaiheessa optimoidaan tuotteen tai laitteen toiminta, ulkoasu ja tuotantoratkaisut. Käytämme tuotesuunnittelussa 3D-ohjelmistoja, joiden avulla demonstroidaan laitteen toimintaa, valmistettavuutta ja kokoonpanohierarkiaa. Projektin edetessä rakennetaan toimiva prototyyppi, jonka avulla suunnitelmaa kehitetään eteenpäin.Tuotteissa, joissa tarvitaan sulautettuja järjestelmiä, hyödynnämme strategisen kumppanimme, RCP Softwaren osaamista ja tietotaitoa. Yksi toimintamme tavoitteista on toteuttaa asioita paremmin ja tuottavammin. Meillä on siis asiakkaamme kanssa sama päämäärä.

 

Tuotesuunnittelua ja tuotekehitystä

Tuotesuunnittelun lähtökohtana voi olla varsin raaka idea tai jo valmis prototyyppi. Tuotekehityksen ydinajatuksena on parantaa jo olemassa olevan ja toimivan tuotteen ominaisuuksia. Molempien tavoitteena on suunnitella tuote, josta on käyttäjälle hyötyä joko taloudellisesti tai käytännön tasolla.

 

Defour Oy toimii Turussa ja Salossa tarjoten kaiken tarvittavan liittyen tuotteiden suunnitteluun, tuotteiden testaukseen ja tuotannollistamiseen. Tarjoamme työllämme asiakkaillemme parhaan mahdollisen hyödyn.Tavoitteenamme on tehdä ideoista totta sekä toteuttaa asiat paremmin, helpommin ja tuottavammin. Meitä vie eteenpäin intohimo kehittää uusia asioita, joita ei ole vielä keksitty sekä ratkaista haasteisiin, joita muut eivät osaa.