Ajankohtaista

 • 03/09/2021
  SYYSKUU 2021

  Ruiskuvalukone Defourin tuotantolaboratorioon!

  Ensimmäiset osat on ajettu Sumitomo DEMAG 75t ruiskuvalukoneella. Lisää infoa tiedotteessa.

  Lue lisää
 • 05/08/2021
  ELOKUU 2021

  Hyviä uutisia! Eilen päivitetyn tiedon mukaan Alihankinta- ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuuden valmistelut ovat täydessä vauhdissa ja tapahtumakokonaisuus järjestetään suunnitellusti niiden rajoitusten mukaan, jotka viranomaiset ovat asettaneet.

  Myös meillä Alihankinta2021-messujen valmistelut ovat alkaneet! Yli vuoden tauon jälkeen olisi hienoa ja todella tärkeää päästä jo tapaamaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Toivottavasti näemme messuilla. Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 03/06/2021
  KESÄKUU 2021

  INNOVAATIOSETELILLÄ VOIT OSTAA UUTTA TIETOA JA OSAAMISTA YRITYKSEESI! 

  Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin. 

  Ota rohkeasti yhteyttä mikäli tarvitset apua esimerkiksi tuotekehityshankkeisiin liittyvissä palveluissa!

  Lue lisää
 • 10/05/2021
  TOUKOKUU 2021

  Uusi lääkinnällisiin laitteisiin liittyvä asetus Medical Device Regulation, MDR astuu voimaan 26.5.2021. Yrityksemme laadusta vastaava henkilö Mette Vainio on alkuvuodesta lähtien osallistunut MDR/IVDR koulutuksiin ja perehtynyt materiaaleihin uusiin asetuksiin liittyen. Seuraamme tiiviisti asetuksen tuomia vaatimuksia ja otamme ne huomioon projektien eri työvaiheissa. 

  Lue lisää
 • 13/04/2021
  HUHTIKUU 2021

  Teimme tarjouskyselyjen nopeuttamiseksi nettisivuille uuden osion muotti- ja komponettitilauksille. Pyyntö ohjautuu suoraan myyntitiimille ja otamme yhteyttä viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 

  Mikäli haluat lisätietoja esimerkiksi valmistusmenetelmistä, tuontantomääristä tai hinnoista ota yhteyttä sales@defour.fi tai jari.riski@defour.fi. 

  Lue lisää
 • 22/03/2021
  MAALISKUU 2021

  Saimme vahvistusta myyntitiimiin, lämpimästi tervetuloa Taina Vainio!

  Taina työskentelee meillä Business Development Manager:ina. Hänen pääasiallinen tehtävä on laajentaa kansainvälistä liiketoimintaa terveysteknologian sektorilla. Taustalla on Saranen Consulting Oy:n järjestämä Health Tech Academy työllistämisohjelma. Kiitos Katri Raitanen, Saranen Consulting hyvästä yhteistyöstä!

   

  Lue lisää
 • 26/01/2021
  TAMMIKUU 2021

  Defour Oy Healthtech Finlandin jäseneksi!

  ISO 13485 serfifioinnin myötä meillä oli mahdollisuus liittyä Healthtech Finlandin jäseneksi. Healthtech Finland auttaa terveysteknologia-alan yritysten kasvua ja kansainvälistymistä olemalla yritysten kohtaamispaikka ja kehittämällä palveluja jäsenilleen huomioiden terveysalan erityispiirteet.

  Katso jäsenesittelymme.

   

  Lue lisää
 • 06/11/2020
  MARRASKUU 2020

  Saimme ISO 13485:2016 sertifikaatin!

  Pitkän tähtäimen suunnitelma ja tavoite toteutui ja meille myönnettiin terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden laadunhallintajärjestelmän sertifiointi.

  Sertifinoinnin myötä meillä on mahdollisuus olla laajemmin mukana terveysteknologian projekteissa ja hankkeissa.

  Lue lisää
 • 13/07/2020
  HEINÄKUU 2020

  Defourin ja RCP Softwaren yhteistyö saa jatkoa!

  noLimits – Product Development
  to the Fullest Extent 

  We take the product development to a new level providing you with an engineering team within all development in-house. Let us know your product development challenge and we will show you what true end-to-end means. 

  Lue lisää
 • 28/10/2019
  LOKAKUU 2019

  Saavutimme ISO 9001:2015 sertifikaatin!

  Vihdoin saimme jo koko yrityksen historian ajan olemassa olleet prosessit ja dokumentit niputettua ja hyväksynnän laatujärjestelmään.

  Lue lisää