Ajankohtaista

 • 03/10/2023
  SYYSKUU 2023

  Defourin strategisena tavoitteena on ollut tuotesuunnittelun eri vaiheiden ja osa-alueiden integroiminen yhteen ja rakentaa välitön jatkumo suunnittelusta tuotantoon ja näin nopeuttaa tuotteen markkinoille saattamista. Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet suunnittelun ja valmistettavuuden osaamista sekä laajentaneet portfoliota. Erityisesti oman tuotantokyvykkyyden kehittämiseen on laitettu resursseja. Tulokset näkyvät tänä syksynä monen uuden asiakatuotteen markkinoille tulona, joiden suunnittelussa ja valmistamisessa olemme saaneet olla mukana.


  Asiakkaamme uusi, hiljattain lanseerattu Wi-Fi skanneri sekä muita tekemiämme kokoonpanoja ja laitteita on nähtävillä Alihankinta-messuilla osastollamme C847. Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 25/08/2023
  ELOKUU 2023

  35-vuotista taivaltaan juhlivan Alihankinta-messujen teemana on ajankohtainen Globally Local, joka kietoo teollisuuden maailman yhteen paikallisesta tuotannosta kansainväliseen yhteistyöhön.

   

  Lähellä valmistetun tuotteen edut ovat nousseet uudella tavoin esille etenkin näin poikkeusaikoina. Toimintamme on yhä enenevässä määrin ohjautumassa ’Globally Local’. Olemme tehneet paljon työtä sen eteen, jotta voimme minimoida riskejä ja pitää kiinni toimitusvarmuudesta. Tästä hyvänä esimerkkinä on, että olemme kahden viimeisen vuoden aikana laajentaneet omaa tuotantoa huomattavasti. Asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta nähdä valmistusprosessit ja päästä seuraamaan tuotantoa sekä laitevalmistusta paikan päällä Turussa.

   

  Nähdään Tampereella 26.–28.9.2023 osastollamme C847!

  Lue lisää
 • 16/05/2023
  TOUKOKUU 2023

  Muotoilijamme Heini Virolainen on ollut tiimissä jo viisi vuotta.

   

  Heini suunnittelee laitteiden ja osien ulkoasun, tuottaa visuaalisen viimeistelyn, värit, pinnanlaatumääritykset ja tuotegrafiikat. Renderöidyt kuvat, joita asiakkaat käyttävät esitysmateriaaleissa ovat myös hänen käsialaansa. Teollinen muotoilu, ergonomia ja käytettävyyssuunnittelu ovat tärkeitä osa-alueita tuotekehityksessämme. Siinä korostuvat tarkoituksenmukaisuus, käyttäjäystävällisyys ja käytön intuitiivisuus.

  Lue lisää
 • 15/03/2023
  MAALISKUU 2023

  Olemme messuilla Göteborgissa 19.-20. huhtikuuta 2023. Tervetuloa vierailemaan osastollemme J:14.
   
  Advanced Engineering on tapahtumarikas kaksipäiväinen messu, joka keskittyy tuotekehitykseen ja hankintaan. Advanced Engineering on kohtauspaikka kaikille, jotka kehittävät uusia ja olemassa olevia tuotteita, kaikkea suunnittelusta ja konsepteista oikeisiin materiaaleihin, komponentteihin ja elektroniikkaan.

   

   

  Lue lisää
 • 27/01/2023
  TAMMIKUU 2023

  Tutustu uuteen videoon jossa esittelyssä molemmat tuotannnossamme olevat ruiskuvalukoneet Sumitomo DEMAG 75t ja Sumitomo DEMAG 130t.

  Uusimman Sumitomo DEMAG 130t koneen käyttöönotto mahdollistaa monipuolisempien kokonaisuuksien toimittamisen ja huomattavan kapasiteetin lisäämisen.

  Ruiskuvalukonetuotanto

  Lue lisää
 • 24/01/2023
  JOULUKUU 2022

  Niklas Pelander aloitti tuotannon kehitysinsinöörinä joulukuun lopulla.

  Niklas vastaa tuotannossa valmistettavista tuotteista ja tuotannon järjestelyistä, ruiskuvalutuotannon operatiivisesta toiminnasta sekä laatujärjestelmistä.

  Lämpimästi tervetuloa tiimiin!

  Lue lisää
 • 27/10/2022
  LOKAKUU 2022

  Tältä syksyltä auditoinnit läpäisty! Onnistuimme saamaan molemmat sertifikaattimme, 9001:2015 ja 13485:2016, uusittua. Tämä on meille tärkeä saavutus ja edellytys jatkuvalle kehittymiselle ja uuden luomiselle.
  Kiitos koko tiimille! Tästä on hyvä jatkaa kohti loppuvuotta.

  Lue lisää
 • 08/09/2022
  SYYSKUU 2022

  Syksy on lähtenyt vaudikkaasti käyntiin. Tuotannossa on tehty tuotekehityshankkeiden kokoonpanoja jo alkukesästä lähtien ja viime viikolla tuotanto pääsi täyteen vauhtiin.
  Eri kokoonpanoja ja laitteita on nähtävillä Alihankinta 2022-messuilla. Myös asiakkaamme uusi, juuri lanseerattu laite on osastollamme C847. Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 16/08/2022
  ELOKUU 2022

  Otimme käyttöön uuden, isomman ruiskuvalukoneen Sumitomo DEMAG 130t. Näin pystymme tarjoamaan laajemman ruiskuvalupalvelun tuotantolaboratoriossamme.

   

  Katso Defourin Sumitomo DEMAG ruiskuvalukoneen esittelyvideo.

  Lue lisää
 • 09/06/2022
  KESÄKUU 2022

  noLimits osallistuu Tukholmassa järjestettäviin Advanced Engineering-messuille 15.–16. kesäkuuta 2022. Löydät meidät osastolta C:06.


  Advanced Engineering on tapahtumarikas kaksi päiväinen messu, joka keskittyy tuotekehitykseen ja hankintaan. Advanced Engineering on kohtauspaikka kaikille, jotka kehittävät uusia ja olemassa olevia tuotteita, kaikkea suunnittelusta ja konsepteista oikeisiin materiaaleihin, komponentteihin ja elektroniikkaan.

   

  Rekisteröidy messuille tästä!

  Lue lisää
 • 09/06/2022
  TOUKOKUU 2022

  Pasi Koskisuo kävi pitämässä suunnittelijoillemme Loctite tuotteisiin (Henkel) liittyvän liimakoulutuksen. Koulutuksen tarkoituksena oli löytää tuotesuunnittelun ongelmakohtiin parhaimmat ja soveltuvimmat tuotteet. Ja jos muuta ei ”tarttunut” mieleen niin, tiedämme ainakin kenelle soittaa!

  Lue lisää
 • 09/06/2022
  MAALISKUU 2022

  Tuotekehityshankkeissa muovimateriaalien tekniset ominaisuudet ja lääkinnällisen puolen erityisvaatimukset ovat keskeisessä osassa. Kiitos Arto Heinonen (K.D.Feddersen) asiantuntevasta Healthcare materiaalikoulutuksesta.

  Lue lisää
 • 17/01/2022
  TAMMIKUU 2022

  Saimme tuotekehitystiimiimme lisää huippuammattilaisia!

  Jalmari Kiveinen ja Toni Luoto

  Lämpimästi tervetuloa!

  Lue lisää
 • 13/12/2021
  HYVÄÄ JOULUNAIKAA

  Kuluneena vuonna saimme ruiskuvalukoneen tuotantolaboratorioomme! Voitettuamme alun haasteet saimme suunnitellut projekit tehtyä aikataulussa.

  Katse on jo tulevaisuudessa ja olemme kehittäneet uusia toimintamalleja. Pystymme vielä paremmin ja ketterämmin toteuttamaan tuotekehityshankkeet ja tuotannon.

   

  Erityiskiitos työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tästä kuluneesta vuodesta!

  Lue lisää
 • 29/11/2021
  MARRASKUU 2021

  Clinipower Finland Oy on terveysteknologia-alan asiantuntijayritys. Clinipowerin ydinosaamista ovat lääkinnällisten laitteiden sääntelyn vaatimukset ja laatujärjestelmän kehittäminen, riskienhallinta ja potilasturvallisuus sekä tuotekehitys ja käytettävyyssuunnittelu.

   

  Defour ja Clinipower yhdistävät voimansa tällä nimenomaisella alalla: yhteistyö vahvistaa asiakaspolun jatkuvuutta, kun kahden kokeneen toimijan erikoisosaamisalueet tukevat toisiaan.

   

  Yhteistyön puitteissa Clinipower tarjoaa asiantuntemuksensa terveysteknologian tuotemäärittelyyn alan vaatimusten mukaisesti: Clinipowerin toiminnan terveystarkastuksen avulla pyritään varmistamaan, että tuoteaihion kehittäminen huomioi ja täyttää alusta asti EU:n lääkintälaitelainsäädännön vaatimukset.

   

  Lue lisää yhteistyöstä!

   

  Tutustu Clinipower terveystarkastus -palveluun

   

   

  Lue lisää
 • 04/11/2021
  LOKAKUU 2021

  Osallistumme Elmia Subcontractor messuille uudistetulla tuotekonseptillamme, noLimits. Messut järjestetään Jönköping:ssä Ruotsissa 9-12. marraskuuta 2021. 

  Tervetuloa osastollemme B01:83 tai kontaktoi Elmia Subcontracor Connet kautta 

   

  Lue lisää
 • 03/09/2021
  SYYSKUU 2021

  Ruiskuvalukone Defourin tuotantolaboratorioon!

  Ensimmäiset osat on ajettu Sumitomo DEMAG 75t ruiskuvalukoneella. Lisää infoa tiedotteessa.

  Lue lisää
 • 05/08/2021
  ELOKUU 2021

  Hyviä uutisia! Eilen päivitetyn tiedon mukaan Alihankinta- ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuuden valmistelut ovat täydessä vauhdissa ja tapahtumakokonaisuus järjestetään suunnitellusti niiden rajoitusten mukaan, jotka viranomaiset ovat asettaneet.

  Myös meillä Alihankinta2021-messujen valmistelut ovat alkaneet! Yli vuoden tauon jälkeen olisi hienoa ja todella tärkeää päästä jo tapaamaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Toivottavasti näemme messuilla. Tervetuloa!

  Lue lisää