Kokonaisvaltaista tuotekehitystä vuosien kokemuksella

Defour Oy on luotettava tuotekehityskumppanisi. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja huomioiden vaativimmatkin tuotannon ja tuotantokapasiteetin vaatimukset.

Defour Oy on Turussa ja Salossa toimiva ja ympäri Suomen palveleva tuotekehityksen asiantuntija. Tarjoamme kokonaisratkaisuja teknisten tuotteiden kehitykseen aina valmistettavuussuunnittelusta konseptointiin, aina tuoteanimaatioihin ja prototyyppeihin. Palveluihimme kuuluvat myös verifiointi, koesarjat sekä valmistus. Defour on täyden palvelun tuotekehityskumppani.


Asiakkaan tarpeet tuotekehitysprosessin keskiössä

Tuotekehitysprosessimme alkaa aina asiakkaan ja sekä tuotteen loppukäyttäjän tarpeiden tarkasta määrittelystä. Tuotekehityskumppanuus meidän kanssamme on joustavaa ja kustannustehokasta. Räätälöimme tuotekehityksen koskemaan vain haluttuja osa-alueita, juuri niitä, joihin sinä asiakkaanamme tarvitset apua.

Suunnittelupalvelumme koostuu useista eri osa-alueista kuten mekaniikkasuunnittelusta, muotoilu- ja käytettävyyssuunnittelusta sekä tuotannollisestamisesta. Päämäärämme on tarjota asiakkaillemme apua ja tuottaa lisäarvoa kehittämällä tuotetta paremmaksi tai tehostaa tuotantoa.

Yhteistyö Defour Oy:n kanssa on sujuvaa ja helppoa. Asiakas voi jättää tuotekehitysprojektin huoletta meidän vastuullemme ja keskittyä itse ydinliiketoimintaan. Toimintamme perustuu tuotekehityskumppanuuteen. Tarjoamme tuotekehityksen lisäksi kokonaisvaltaisia ratkaisuja huomioiden alusta lähtien tuotannon ja sen kasvattamisen vaatimukset. Lue myös konseptointipalveluistamme.


Meillä on ratkaisu!

Tuotekehityksen osuus liiketoiminnasta vaihtelee toimialasta riippuen. Tuotekehityksen tavoitteena on kuitenkin aina parantaa yrityksen tai tuotteen kilpailukykyä sekä tuottaa nopeasti uusia innovaatioita tai muutoksia asiakkaiden ja loppukäyttäjien muuttuvien tarpeiden mukaan.

Tuotekehityksemme perustuu vuosien tuomaan kokemukseen, jossa yhdistyy pitkäaikaisten työntekijöidemme asiantuntemus sekä uusien suunnittelijoidemme innovatiivisuus. Meille voit antaa vaativimmatkin toimeksiannot. Meiltä saat huippuosaamista, ammattitaitoa ja ennakkoluulotonta suunnittelua.

Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme toteuttaneet ne kaikkein korkealentoisimmatkin ideat toimivaksi tuotekokonaisuudeksi.

Autamme luomaan uusia menestystarinoita – ota yhteyttä!